Profil

WiNPRO tilbyder professionelle installationer af brandventilationsanlæg og komfortventilationsanlæg. Firmaet er grundlagt i 2014 og har mange års erfaring.

komfort- og brandventilationsanlæg

EST. 2014

Om WiNPRO ApS

Vi tilbyder installationer af komfort- og brandventilationsanlæg. Vi yder professionel rådgivning, installation og lovpligtigt eftersyn af forskellige anlægstyper. Vi yder professionel rådgivning, installation og lovpligtigt eftersyn af forskellige anlægstyper samt brandsikring med certifikat.

Vi udfører opgaver for både private og erhvervskunder. Herunder er det boligselskaber, boligforeninger, erhvervsejendomme, kontormiljøer, butikker, kommunale instanser og produktionsvirksomheder..

service på brandventilationsanlæg

Vores spidskompetence

Termisk brandventilationsanlæg

sikring-teknik(23)

Flere fabrikanter

WiNPRO ApS er en servicevirksomhed, som lægger stor vægt på alsidighed og ikke er fastlåst til salg af et enkelt fabrikat. Det bevirker, at vi har en meget bred viden og erfaring med næsten samtlige fabrikanter og leverandører inden for termisk brandventilation.

komfortventilation

Vi er blandt de eneste

WiNPRO er blandt de eneste, som stadig er i stand til at yde service og reparation af Everlite anlæg, som forefindes på mange trappeopgange. Everlite anlæg er som oftest med en krudttændsats og enten en fjeder- eller CO2 påvirket aktuator til åbning af en røglem.

sikring-teknik(26)

Få mere at vide

Hør mere om dine muligheder. Har du spørgsmål til vores arbejde, er du altid velkommen til at kontakte os yderligere for nærmere information. Du kan ringe uforpligtende på telefon 30 74 87 79, eller skrive til vores e-mail: bkh@winpro.info, så vender vi tilbage hurtigst muligt.