Komfortventilation

Komfortventilation er en god forudsætning for et forbedret miljø og et godt indeklima ved brug af naturlige luftstrømme i bygningen.

Komfortventilation

Komfortventilation giver et godt og sundt indeklima

WiNPRO ApS kan sikre dig, dine medarbejdere eller din familie et bedre indeklima med et komfortventilationsanlæg.

Hvad er naturlig ventilation?
Trivsel og sundhed på arbejdspladsen og i hjemmet er ofte et spørgsmål om et godt indeklima i bygningen. Komfortventilation er ventilation fra eksisterende vinduer, som kan sikre en stabil og behagelig temperatur. Anvender du de naturlige og termiske luftstrømme i bygningen, vil vindforholdene udskifte luften og forbedre indeklimaet.

Kombinér dit brandventilation med et komfortventilationsanlæg
Eksisterende anlæg til brandventilation kan med fordel benyttes til komfortventilation. Komfortventilationer kan således indgå som en del af den daglige ventilation, som er med til at udskifte luften i lokalet, og derved nedsætte temperatur og kulilteniveau for optimalt indeklima.Et brandventilationsanlæg kan med meget få midler udnytte disse muligheder, ved blot at eftermontere en vejrstation og en åbne-lukketast eller lignende. Vi skræddersyer en løsning.

WiNPRO
WiNPRO tilbyder rådgivning til valg af det rette anlæg. I samråd finder vi ud af, hvad dine behov er og finder den rette løsning. Vi yder serviceeftersyn af enhver installation med komfort- og brandventilation. Har du derfor behov for rådgivning eller vejledning for at høre mere om netop dine muligheder, er du velkommen til at tage kontakt allerede i dag. Winpro ApS ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig i mål med. 

Få et bedre indeklima

Komfortventilationsanlæg

WiNPRO tilbyder løsninger inden for komfortventilationsanlæg. Følgende bygningstyper er eksempler heraf:

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om et komfortventilationsanlæg? Vi står klar til at hjælpe dig med at optimere dit indeklima ved naturlige luftstrømme. Du kan ringe på telefon 30748779 eller sende en e-mail til bkh@winpro.info.